A Gombfoci egy magyar, nemzeti játék, igazi Hungarikum. Nagyapáink idejében - az 1910-es, 20-as években - találták ki, majd apáink fejlesztették rendszerbe. A játék a labdarúgás népszerűségével együtt vált ismertté és kedveltté. Eredetileg kabát-gombokkal játszották, melyből neve is származik: gombfoci. A Fodor Művek Kft. (és elődje) 20 éve gyártója ennek a nagyszerű társasjátéknak. A gombfociról bővebb tájékoztatást a www.gombfoci.com címen talál.

JáTéKOK

fodor muvek gombfoci

Kétcsapatos gombfoci szett

Kétcsapatos, komplett kiszerelés: játékszabállyal és két kapuval. A csapat összeállítás tetszoleges, igény szerint alakítható. Klub csapatok választéka: Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Arsenal, Internazionale, AC Milan, FTC, UTE. Válogatott csapatválaszték: Magyarország, Olaszország, Fraciaország, Hollandia, Brazília, Argentína, Spanyolország, Portugália, Anglia, Németország.

Egycsapatos gombfoci szett

Egycsapatos kiszerelés, egy kapuval, rövidített játékszabállyal. Bliszteres csomagolásban kapható, amelyen a teljes csapat jól látható.

Gombfoci csomag

A csomag egy csapat játékosait tartalmazza, valamint a játékosok fotóit öntapadós matricán. A csomaghoz külön kapu vásárolható.

fodor muvek műanyag játék

készségfejlesztő játékok

Kreatív, készségfejlesztő játékok. A korong- és henger fuzos játékok, valamint a hordó építőjáték nagy népszerűségnek örvendenek a legkisebbek körében. Bölcsődék és óvodák kedvelt játékai.